Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia


Can't read those crazy macedonian letters

Дали имаш нуркачки цертификат?
Да.
Не.
Што е тоа?

Подводна фотографија избор:

кликни за голема


кликни за голема

предходни:
01, 02, 03, 04, 05, 06


Нуркачка опрема..
Што се му е потребно на еден нуркач?Архива на email пораки од наши посетители


Нуркачкиот клуб на Охридското Езеро


кликни за повеќе
Совети од специјалистот др. К. МатовKORALI

Прочитај повеќе за нашиот најстар нуркачки клуб во Македонија
КОРАЛИSponsored links:

Advertisers, click here to get listed!

Kaneo Diving 

Подводна фотографија, избор: Јадранско Море, Пула
Фотографија: Иван Мирковски © 2003
сите права се задржани

 

Користена опрема и сетинг:

Дигитален апарат Olympus 3020 Zoom
Кукиште: PT 010 Olympus


Flash mode: No Flash
Focal Lenght: 7mm
F-Number: F/2,8
Exposure Time: 1/100 Sec.
ISO Speed: ISO-100copyright © dive.xmkd.com 2003-2004
a division of XMKD.com