Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia


Can't read those crazy macedonian letters

Дали имаш нуркачки цертификат?
Да.
Не.
Што е тоа?

Подводна фотографија избор:

кликни за голема


кликни за голема

предходни:
01, 02, 03, 04, 05, 06


Нуркачка опрема..
Што се му е потребно на еден нуркач?Архива на email пораки од наши посетители


Нуркачкиот клуб на Охридското Езеро


кликни за повеќе
Совети од специјалистот др. К. МатовKORALI

Прочитај повеќе за нашиот најстар нуркачки клуб во Македонија
КОРАЛИSponsored links:

Advertisers, click here to get listed!

Kaneo Diving 


КОРАЛИ

Првиот и најстариот нуркачки клуб во МАКЕДОНИЈА

членови и представници на CMAS за Македонија

 

Кратка биографија
___________________________________________

- Почетоци

- Формирање

- Денеска

- Активности и соработка

 

 copyright © dive.xmkd.com 2003-2004
a division of XMKD.com