Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia


Can't read those crazy macedonian letters

Дали имаш нуркачки цертификат?
Да.
Не.
Што е тоа?

Подводна фотографија избор:

кликни за голема


кликни за голема

предходни:
01, 02, 03, 04, 05, 06


Нуркачка опрема..
Што се му е потребно на еден нуркач?Архива на email пораки од наши посетители


Нуркачкиот клуб на Охридското Езеро


кликни за повеќе
Совети од специјалистот др. К. МатовKORALI

Прочитај повеќе за нашиот најстар нуркачки клуб во Македонија
КОРАЛИSponsored links:

Advertisers, click here to get listed!

Kaneo Diving 

ГАЛЕРИЈА 16

 

Пула, Хрватска (1-4 октомври 2004)

Времето се погоди сончево 3 дена, а температурата беше околу 25ка. Водата околу 22-23 степени. Нуркавме околу 6 пати на различни локации од кои имаме многу подводен сниман материјал и фотографии еден тон. Наскоро ви ветуваме еден куп клипчиња од подводни пештери, ноќно нуркање и огромни риби, сипи и смешни нуркачи :)

currently at page 01 - VISIT ALSO: 02, 03

сликите се со големина од 10 до 18kb

Lobster - ca. 11m depth


red coral - ca. 25m depth


see sponge - ca. 25m depth


Ајнич и морскиот еж

Ајнич и морската ѕвездаcurrently at page 01 - VISIT ALSO: 02, 03copyright © dive.xmkd.com 2003-2004
a division of XMKD.com