Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia


Can't read those crazy macedonian letters

Дали имаш нуркачки цертификат?
Да.
Не.
Што е тоа?

Подводна фотографија избор:

кликни за голема


кликни за голема

предходни:
01, 02, 03, 04, 05, 06


Нуркачка опрема..
Што се му е потребно на еден нуркач?Архива на email пораки од наши посетители


Нуркачкиот клуб на Охридското Езеро


кликни за повеќе
Совети од специјалистот др. К. МатовKORALI

Прочитај повеќе за нашиот најстар нуркачки клуб во Македонија
КОРАЛИSponsored links:

Advertisers, click here to get listed!

Kaneo Diving 

Нуркање во Пула, Хрватска 2-5 јуни 2006

Отидовме без никакви очекувања дека ќе фатиме убаво време.. предходниот ден пишуваше дека на Истра некаде врнело снег. Стигнавме во Пула, врнеше дожд ама сепак ветуваше на топло.. Другиот ден не разбуди сонце и нормално фрливме едно бањање како отвор за оваа плажарска сезона. Не беше нешто најтопло али сепак на површина беше околу 20 степени, што е ок за бањање, малку ладно у првите секунди додека не намокрите се.. :)

Жак и Катерина прв пат заронија и изгледаа профи под вода. Еве неколку слики od заронот со нив:

Значи се на се си поминавме најубаво, сонце бањање и ронење еден куп! Праевме и морски јадења на плажата пред клубот, школки ова она.. До следниот пат од Пула!

 copyright © dive.xmkd.com 2003-2004
a division of XMKD.com