Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia


Can't read those crazy macedonian letters

Дали имаш нуркачки цертификат?
Да.
Не.
Што е тоа?

Подводна фотографија избор:

кликни за голема


кликни за голема

предходни:
01, 02, 03, 04, 05, 06


Нуркачка опрема..
Што се му е потребно на еден нуркач?Архива на email пораки од наши посетители


Нуркачкиот клуб на Охридското Езеро


кликни за повеќе
Совети од специјалистот др. К. МатовKORALI

Прочитај повеќе за нашиот најстар нуркачки клуб во Македонија
КОРАЛИSponsored links:

Advertisers, click here to get listed!

Kaneo Diving 

ГАЛЕРИЈА 13

 

Пула, Хрватска (20-22 август 2004)

Викендов се организиравме и бевме на нуркање во Пула, Хрватска. Бевме на гости во клубот ORCA од Пула кој е сместен на плажата Верудела и има простории на сама плажа во склоп на познатиот хотелски комплекс „Хистриа„

Времето се погоди, сонце имаше преку целиот викенд и падна екстра нуркање и неколку интересни подводни фотки :)страна 1,2,3,4,5
следна>Арената во Пула


Римски храм на Августус во центарот на Пула


Ровињ навечер


Ровињ навечер, стариот град...

сликите се со големина од 15 до 20 kbcopyright © dive.xmkd.com 2003-2004
a division of XMKD.com