Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia


Can't read those crazy macedonian letters

Дали имаш нуркачки цертификат?
Да.
Не.
Што е тоа?

Подводна фотографија избор:

кликни за голема


кликни за голема

предходни:
01, 02, 03, 04, 05, 06


Нуркачка опрема..
Што се му е потребно на еден нуркач?Архива на email пораки од наши посетители


Нуркачкиот клуб на Охридското Езеро


кликни за повеќе
Совети од специјалистот др. К. МатовKORALI

Прочитај повеќе за нашиот најстар нуркачки клуб во Македонија
КОРАЛИSponsored links:

Advertisers, click here to get listed!

Kaneo Diving 

ГАЛЕРИЈА 15

 

Пула, Хрватска (20-22 август 2004)

Викендов се организиравме и бевме на нуркање во Пула, Хрватска. Бевме на гости во клубот ORCA од Пула кој е сместен на плажата Верудела и има простории на сама плажа во склоп на познатиот хотелски комплекс „Хистриа„

Во водите на Јадранот можете да сретнете секаков вид жив свет, ова можеби е еден од најинтересните, иземајќи ја ајкулата :) Медуза, вечниот страв на капачите.. Опасна на допир, преубава на изглед. Но нашиот примерок како што можевме да тестираме на наша кожа беше безопасен, можеби не му бил денот за „касање„.. којзнае :)страна 1,2photo: Ivan Mirkovski


photo: Ivan Mirkovski


photo: Ivan Mirkovski


photo: Ivan Mirkovski


photo: Ivan Mirkovski

сликите се со големина од 15 до 20 kb
copyright © dive.xmkd.com 2003-2004
a division of XMKD.com