Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia


Can't read those crazy macedonian letters

Дали имаш нуркачки цертификат?
Да.
Не.
Што е тоа?

Подводна фотографија избор:

кликни за голема


кликни за голема

предходни:
01, 02, 03, 04, 05, 06


Нуркачка опрема..
Што се му е потребно на еден нуркач?Архива на email пораки од наши посетители


Нуркачкиот клуб на Охридското Езеро


кликни за повеќе
Совети од специјалистот др. К. МатовKORALI

Прочитај повеќе за нашиот најстар нуркачки клуб во Македонија
КОРАЛИSponsored links:

Advertisers, click here to get listed!

Kaneo Diving Тука ќе најдете најразновидни фотографии кои се сликани во текот на курсеви и активности изведувани од страна на нуркачкиот клуб КОРАЛИ од Скопје.

Повеќе од фотографиите се сликани на крајбрежјето на Охридското Езеро, по плажите и во неговите длабочини како и по сите води низ светот кај што патуваат нуркачите на КОРАЛИ

Разлистајте ги различните галерии. Тие ќе бидат постојано обновувани посебни за време на летната сезона но и во другиот период од годината.

 

18) Малдивски Острови
влез во галеријата >>>

17) Wildlife Photographer of the year - Natural History Museum London
влез во галеријата >>>

16) Пула, Хрватска (1-3 Октомври 2004)
влез во галеријата >>>

15) Пула, Хрватска (медуза)
влез во галеријата >>>

14) Пула, Хрватска (нуркачки клуб ORCA - Пула)
влез во галеријата >>>

13) Пула, Хрватска (20-22 август 2004)
влез во галеријата >>>


сезона 2003/04

12) Куба  (29 декември 2003 / 8 јануари 2004):

ГАЛЕРИЈА 01 (Cayo Larga, Куба, Нуркање)


сезона 2003

Хрватска  (25 - 29/Сеп/2003):

ГАЛЕРИЈА 12 (Хрватска, ПУЛА)


Охрид:

ГАЛЕРИЈА 4 (Плажа КОРАЛИ, сезона 2003)

ГАЛЕРИЈА 5 (Плажа КОРАЛИ, сезона 2003)

ГАЛЕРИЈА 6 (Плажа КОРАЛИ, сезона 2003, курсеви)


ГАЛЕРИЈА 7 (Плажа КОРАЛИ, сезона 2003)


ГАЛЕРИЈА 8 (Плажа КОРАЛИ, сезона 21.07.2003)


ГАЛЕРИЈА 9 (Плажа КОРАЛИ, сезона 03.08.2003)
ГАЛЕРИЈА 10 (Плажа КОРАЛИ, сезона 04.08.2003)


ГАЛЕРИЈА 11 (Плажа КОРАЛИ, сезона 05.08.2003)

 

сезона 2002

 

Извори на река Црн Дрим (Св. Наум) :

ГАЛЕРИЈА 1 (Извори на Црни Дрим, Св. Наум, година 1999/2001)


Охрид:

ГАЛЕРИЈА 2 (Плажа Градиште 3, сезона 2002, општи)

ГАЛЕРИЈА 3 (Плажа Градиште 3, сезона 2002, курсеви)

 

 

 copyright © dive.xmkd.com 2003-2004
a division of XMKD.com