Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia


Can't read those crazy macedonian letters

Дали имаш нуркачки цертификат?
Да.
Не.
Што е тоа?

Подводна фотографија избор:

кликни за голема


кликни за голема

предходни:
01, 02, 03, 04, 05, 06


Нуркачка опрема..
Што се му е потребно на еден нуркач?Архива на email пораки од наши посетители


Нуркачкиот клуб на Охридското Езеро


кликни за повеќе
Совети од специјалистот др. К. МатовKORALI

Прочитај повеќе за нашиот најстар нуркачки клуб во Македонија
КОРАЛИSponsored links:

Advertisers, click here to get listed!

Kaneo Diving 

КЛИПОВИ
(подводни клипови од разни нуркања на клубот КОРАЛИ)


 

- Клип 17   - UNDERWATER OPERA --

длабочина: 10-30 метри

локација: Пула, Хрватска
, лето есен 2004

Click to download!

- Клип 16   
- KAVALA FISH -

длабочина: 10-20 метри

локација: Пула, Хрватска
, лето есен 2004

Click to download!


- Клип 15   
- UNDERWATER PHOTO SESSION -

длабочина: 10-30 метри

локација: Пула, Хрватска
, лето есен 2004

Click to download!

- Клип 01   Охрид лето сезона 2003 (Пиење сокови подвода)

длабочина 6 -10 метри

локација: Плажа КОРАЛИ, Лагадин

underwater drinking
фајл .wma формат
2.2 MB


- Клип 02   Охрид лето сезона 2003 (Вадење маска под вода)

длабочина 6 -10 метри
локација: Плажа КОРАЛИ, Лагадин


фајл .wma формат
1 MB

најгоре


- Клип 03  Охрид лето сезона 2003 (најмладиот и најнадежниот нуркач во КОРАЛИ, Горазд Мирковски)

длабочина 6 -10 метри
локација: Плажа КОРАЛИ, Лагадин


фајл .wma формат
740 КB


- Клип 04,  Клип 04/1  Охрид лето сезона 2003
(без капа а многу коса)

длабочина 6 -10 метри
локација: Плажа КОРАЛИ, Лагадин


фајл .wma формат
740 КB
1.1 МБ

најгоре


- Клип 05  Охрид лето сезона 2003 (Како се фрла магија под вода :) )

длабочина 14 метри
локација: Плажа КОРАЛИ, Лагадин


фајл .wma формат
580 КB


- Клип 06  Охрид лето сезона 2003 (Школки охридски снимани од блиску на длабочина од 15 метри)

длабочина 15 метри
локација: Плажа КОРАЛИ, Лагадин


фајл .wma формат
540 КB

најгоре


- Клип 07  Пула есен 2003 (налетавме на големо јато Лици)

длабочина 13 метри
локација: Фратерски Острови, Пула


фајл .wma формат
1 MB


- Клип 08 Пула ноември 2003, курс за инструктори UDI & CMAS Germany

длабочина 23 метри
локација: Јарбол, Пула


фајл .wma формат
1 MB

најгоре


- Клип 09  Пула ноември 2003, курс за инструктори UDI & CMAS Germany


длабочина 15 метри
локација: Јарбол, Пула


фајл .wma формат
1 MB


- Клип 10  Пула ноември 2003, курс за инструктори UDI & CMAS Germany


длабочина 23 метри
локација: Јарбол, Пула


фајл .wma формат
370 КB

најгоре


- Клип 11  Пула ноември 2003, курс за инструктори UDI & CMAS Germany


длабочина 23 метри
локација: Јарбол, Пула


фајл .wma формат
480 КB

- Клип 12  Куба, Варадеро , џип од втора светска војна


длабочина 23 метри
локација: Варадеро, Куба


фајл .wma формат
950 КB

најгоре

- Клип 13  Куба, Варадеро , џип од втора светска војна

длабочина 22 метри
локација: Варадеро, Куба


фајл .wma формат
950 КB

- Клип 14  Куба, Варадеро , реморкер брод, влекач на танкери

длабочина 19 метри
локација: Варадеро, Куба


фајл .wma формат
788 КB

најгореcopyright © dive.xmkd.com 2003-2004
a division of XMKD.com