Sk8MKD.com - Skateboarding in Macedonia


Can't read those crazy macedonian letters

Дали имаш нуркачки цертификат?
Да.
Не.
Што е тоа?

Подводна фотографија избор:

кликни за голема


кликни за голема

предходни:
01, 02, 03, 04, 05, 06


Нуркачка опрема..
Што се му е потребно на еден нуркач?Архива на email пораки од наши посетители


Нуркачкиот клуб на Охридското Езеро


кликни за повеќе
Совети од специјалистот др. К. МатовKORALI

Прочитај повеќе за нашиот најстар нуркачки клуб во Македонија
КОРАЛИSponsored links:

Advertisers, click here to get listed!

Kaneo Diving 

 

web://Архива


 

  Пораки и писма од наши читатели

  Текстови и најави од:
29 / Септември/ 2003   до  1 / Октомври / 2003

  Текстови и најави од:
30 / Јуни / 2003   до  26 / Август / 2003
(Охрид ЛЕТО 2003, Плажа КОРАЛИ)

  Отварање на веб страната
11 / Мај / 2003copyright © dive.xmkd.com 2003-2004
a division of XMKD.com